Rimpels verminderen met de fractionele co2 laser

Er goed uit zien en je prettig voelen is een belangrijk thema in het moderne leven. Oftewel ‘look good, feel good’. Sommige mensen hebben van nature een stralend gezonde huid, maar soms bestaat de wens om middels de wetenschap de huid een handje te helpen in de vorm van niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Deze ingrepen kunnen onvolkomenheden tot een minimum beperken en uw zelfvertrouwen een boost geven. Bij Laserkliniek Maastricht wordt bij huidverjonging de co2 laser toegepast.
Hoe werkt de co2 laser? Tijdens de laserbehandeling worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt met de laserstraal en verdeelt de warmte van de laser zich onder het huidoppervlak. Door de warmte worden collageen en elastine geactiveerd om de huid gladder, strakker en steviger te maken. De kleine gaatjes in de huid zetten de huid aan tot vernieuwing van het huidweefsel, waardoor het de huidoppervlakte verbetert en bijvoorbeeld mimische rimpels verminderd. Tevens is een mooi bijkomstig effect dat eventuele pigmentschade (die oppervlakkig in de huid aanwezig is) ook zal verminderen.
Wilt u graag meer informatie neem dan gerust contact met ons op!
Laserkliniek Maastricht Gubbelstraat 22 6211CE Maastricht 043-4503445 info@laserkliniekmaastricht.com