SkinPen

Skinpen

Onze nieuwe behandeling: micorneedling d.m.v. de SkinPen. Er zijn meerdere microneedling apparaten op de markt, echter is er maar 1 microneedling systeem ter wereld dat FDA goedgekeurd is. Dit wil zeggen dat het systeem veilig en effectief is. Om dit keurmerk te behalen heeft de skinPen 90 testen moeten doorstaan.

Wat doet de skinPen
Met microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdor wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Waar wordt het voor gebruikt
Het behandelen van acné-littekens! Hiervoor heeft de skinPen een FDA goedkeuring.
Daarnaast is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de SkinPen.

Bent u benieuwd of deze behandeling iets voor u is? Laat u dan adviseren door de getrainde huidtherapeuten bij Laserkliniek Maastricht.