Paula’s Choice verkrijgbaar bij Laserkliniek Maastricht:
Sinds kort verkopen wij huidproducten van Paula’s Choice. Het merk heeft diverse lijnen voor verschillende indicaties. Eén daarvan is de Resist Anti-Aging-lijn. Het doel van deze producten is het tegengaan van tekenen van veroudering. Daarnaast zorgen de producten voor hydratatie bij een droge huid, of voor het terug in balans brengen van de vette huid. Hierdoor worden puistjes tegengegaan. Samen met u kan bepaald worden wat voor type huid u heeft en welke producten geschikt zouden zijn voor uw dagelijkse verzorging.
Reiniging
Optimal Results Hydrating cleanser
De huid reinigen is ontzettend belangrijk voor de ouder wordende huid. De huid voelt direct schoon, zacht en de make-up wordt verwijderd. Antioxidanten zijn een uitstekende toevoeging in de huidverzorging. Ze gaan namelijk schade tegen die veroorzaak worden door vrije radicalen, als zon en vervuiling. De schade wordt opgelopen door deze factoren spelen een rol bij huidveroudering en het ontstaan van rimpels. Collageen wordt dan afgebroken, waardoor de huid slapper wordt en lijntjes meer zichtbaar worden. De Hydrating Cleanser bevat het antioxidant groene thee extract, een kalmerend ingrediënt die de huidveroudering aanpakt. Tevens bevat het stoffen uit de kokosnoot die de huid hydrateren.
Dagcreme
Skin restoring moisturizer SPF 50
Deze dagcrème zorgt voor uitermate hydratatie en beschermt de huid tegen de zon met SPF50: uitermate geschikt voor het lekkere weer! Het product bevat niacinamide waardoor grove poriën en fijne lijntjes worden verminderd. Daarnaast wordt nieuwe huidveroudering tegengegaan en vervaagt de reeds opgestreden zonneschade.
Serum
Resist Anti- AGing Retinol Serum
Het Retinol Serum bevat haver-extract en retinol, beiden antioxidanten die samen zorgen voor het tegengaan van de huidveroudering en zonneschade en de huid laten kalmeren. Daarnaast bevat het vitamine C, welke zorgt voor een boost van de huid: de doffe, oneffen teint van de huid krijgt een opfrisser en het versterkt de huidverbeterende functies. Het serum kan gebruikt worden na de reiniging, voordat de dag- of nachtcrème wordt aangebracht.
Naast de resist-lijn verkoopt Laserkliniek Maastricht lijnen voor andere huidtypen, zoals de acnehuid en de gevoelige, rode (rosacea)huid.
Loop gerust een keer binnen in Laserkliniek Maastricht om u te laten informeren over onze nieuwe producten!