Summer Facials

Ook in de zomer is het belangrijk om je huid in goede conditie te houden. Tijdens de zomerdagen ga je meer transpireren waardoor meer pukkeltjes kan krijgen. De huid gaat zich ook beschermen tegen de zon, waardoor de huid verdikt. Daarnaast wordt airco in de zomermaanden veel gebruikt en dit heeft ook een negatief effect op de huid. Kortom de huid gaat er doffer, futloos en minder stralend uitzien. Summerfacials zijn daarom ideaal!

Summerfacials zijn er om de huid te versterken en verbeteren zodat de huid weer gaat stralen. Denk hierbij ook niet alleen aan de huid in het gezicht maar ook aan de hals, decolleté en de handen!

Summerfacial 1

Milde peelings kun je het gehele jaar door ondergaan. Peelings zorgen ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd, hierdoor verdwijnt de doffe teint. De anti-oxidanten in de peeling zorgen ervoor dat de huidschade wordt hersteld. Kortom een boost voor de huid.

Summerfacial 2

Een summerfacial gericht op het verstevigen en liften van de huid met Mary Cohr. Daarnaast wordt de huid ook extra goed gehydrateerd. Dit is een heerlijke opper voor de huid in de zomer.

 Wat natuurlijk ontzettend belangrijk is dat de zonnefactor dagelijks wordt gesmeerd en met voorkeur meerdere keren per dag. Hiermee voorkom je huidschade en blijft de huid er mooi en gezond uitzien.

Het voordeel van summerfacials zijn o.a. dat je preventief tegen huidveroudering aan het werken bent, verbeteren van de huidstructuur, huid voorbereiden op intensieve behandelingen voor in de wintermaanden en weinig tot geen downtime na de behandeling.

Heb jij interesse in een summerfacial neem dan contact met ons op via 043-4503445 of mail naar info@laserklniekmaastricht.com